Компютри втора ръка - магазин София

Fujitsu-Siemens Esprimo E5915 – Made in Germany !

Fujitsu-Siemens Esprimo E5915 е типична немска машина – работи тихо и безотказно.

Основните му плюсове са:

- Ниско ниво на шума. На практика този компютър е безшумен. Това се дължи на добрата конструкция и на факта, че в тази машина вентилаторът на процесора е голям, качествен и бавнооборотен. Другият основен източник на шум – хард диска, не е закрепен директно към кутията, а е поставен в пластмасови планки, които пречат на предаването на вибрациите. Fujitsu-Siemens E5915 е един от най-тихите компютри, които сме продавали.

- Добро охлаждане – Както се вижда на снимките по-долу, охлаждането на процесора се извършва от голям вентилатор с ниски обороти, който всмуква въздух директно от външната среда, което го прави безшумно и много ефективно.

- Лесен за обслужване – Всичко в този компютър е направено така, че не ви се налага да ползвате никакви инструменти. Капакът на кутията се отваря с натискане на бутони, хард диска се инсталира или демонтира само с издърпване на две планки /както се вижда на снимките по-долу/ и т.н.

- Има възможност за лесен ъпгрейд на процесор /поддържа Core 2 Duo/, памет, хард диск, видеокарта.

- Качествено захранване – характерно е за всички маркови компютри, че не се правят компромиси с качеството на захранването. Този модел на Fujitsu Siemens не прави изключение.

- Не на последно място – ниска цена !

Компютрите са преминали пълни тестове и са в перфектно техническо и козметично състояние. Следват реални снимки на продаваната техника:За цени и наличност, проверете в ценовата ни листа на:
http://vtoraupotreba.com/

Сподели

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Все още няма коментари.

Нямате право да публикувате коментари в момента.