Компютри втора ръка - магазин София

Може ли да се ползва Windows 7 Home Premium за бизнес цели или не?

Доста хора се подвеждат от името на продукта Windows 7 Home Premium и си мислят, че тази версия на Windows не може да се ползва за бизнес.  Истината е, че това не е вярно и няма ограничения за ползването на Home Premium за бизнес.
За да убедим и най-подозрителните си клиенти поискахме от Microsoft да ни отговорят писмено на въпроса. Колегите бяха така добри да ни напишат следното:

„Уважаеми г-н Христов,

Благодарим Ви, че се свързахте с Майкрософт.

 

Във връзка с телефонния  разговор, проведен с агент от нашия информационен център, бих искала да Ви информирам, че няма наложено ограничение от Майкрософт за използването на Windows операционната система, т.е. Вие бихте могли законно да използвате Windows 7 Home Premium в работна среда. В предоставената по-долу интернет препратка, бихте могли да направите справка за лицензните права и условия за използване на продукти на Майкрософт:

http://www.microsoft.com/bg-bg/legal/useterms/default.aspx – Вижте Лицензионните условия за краен потребител на Софтуер на Microsoft, лицензиран от Microsoft или от Производителя на компютъра.

http://download.microsoft.com/Documents/UseTerms/Windows_7 Home Premium_Bulgarian_126e4635-d4bd-44f5-a684-04dd02203ab7.pdf  – лицензни права и условия за използване на Windows 7 Home Premium, където бихте могли да се уверите, че няма наложено ограничение от Майкрософт за използването на лиценза за работа в офис.
Ако имате други въпроси, моля, не се колебайте да се свържете отново с нас!
С  уважение,

######### ##########
Представител обслужване на клиенти
Stream Global Services
Независим Център за поддръжка на Майкрософт“

Tel: 0800 15555 (безплатен) / +359 2 9657100 (избира се от чужбина или от мобилни телефони)
Web : www.microsoft.com/bulgaria

Online поддръжка: www.microsoft.com/support


Ако все още има някой, който се съмнява, може да се обади на посочените в отговора на Microsoft телефони.

Сподели

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Все още няма коментари.

Нямате право да публикувате коментари в момента.